Fotografiile au suflet doar pe hartie | Bogdan Photography Fotografiile au suflet doar pe hartie | Bogdan Photography

Fotografiile au suflet doar pe hartie

 

 

De multe ori aud ca pasiunea pentru fotografie apare din dorința viitorului fotograf de a se putea juca cu încă un gadget, care în cazul asta este camera foto. Odată ce a pus mana pe camera, butoanele și luminițele sunt cea mai mare atracție, iar viitorul fotograf are șanse foarte mari sa uite ca, de fapt, camera foto nu este altceva decît o unealta care îl ajuta sa facă o fotografie, eventual sa transmită simțirile pe care el le-a avut cînd se afla în locul unde a apăsat pe declanșatorul camerei foto.
Acum revenind la mine, nu pot spune ca mi-a fost total indiferent acest lucru, dar pasiunea pentru fotografie a venit din faptul ca, de cînd ma știu, mi-a plăcut sa ma uit la fotografii. Fie ca ma uitam la fotografiile familiei, sau la niște fotografii expuse cine mai știe pe unde, sau, mai nou, uitîndu-mă la fotografii pe monitorul calculatorului.

Și pentru ca primele fotografii pe care le-am văzut prindeau viata doar atunci cînd erau pe hîrtie fotografica, undeva în mintea mea s-a înfiripat ideea ca nici o fotografie nu este desăvîrșita pana cînd aceasta nu ajunge sa fie imprimata. Nu zic ca am dreptate, pentru ca în zilele noastre este ușor imposibil sa imprimi toate fotografiile pe care le ai, multe dintre acestea rămînînd pentru totdeauna pe un CD sau pe alt mediu de stocare.

Totuși consider ca orice fotograf trebuie sa își privească, sau sa își prezinte fotografiile care ii sunt cele mai dragi pe hîrtie fotografica.

De cînd am făcut primele fotografii și pana în momentul cînd am reușit sa aduc la viata primul print a trecut ceva timp. Dar totuși nu regret întrucît rezultatul a fost pe măsura așteptărilor.

Pentru a vedea varianta color așezați cursorul mouse-ului deasupra fotografiei.

fotografiile au viata doar pe hartie

Read more:
O tura în Ciucas

Uitându-ma la fotografia de mai sus îmi aduc aminte ca ma simțeam ca și când as fi jucat leapsa cu norii; eu alergam ca ei sa nu...

Close